Bewustzijn vergroten met coaching

Behandelplan op maat

Persoonlijke aanpak

Fysieke en psychische sessies

Als je aan je bewustzijn wilt werken, dan kan de coaching van Praktijk Zielsgeluk in Purmerend je hierbij ondersteunen. Onze coaching is zeer geschikt wanneer je het gevoel hebt dat je geen balans hebt in het leven, niet het juiste pad kunt vinden of steeds tegen dezelfde patronen aanloopt. Door middel van gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten om bepaalde patronen in je leven duidelijk te maken en te veranderen, komt er weer balans in je leven.

Voor wie is coaching in het bewustzijn geschikt?

Het is belangrijk dat je écht gemotiveerd bent en wilt oefenen met de gereedschappen die je krijgt aangereikt. Onze coaching is bedoeld voor zij die graag aan zichzelf en hun bewustzijn willen werken.

  • Wil je werken aan meer zelfvertrouwen?
  • Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven?
  • Vind je het moeilijk om jezelf te zijn in een groep?
  • Heb je last van malende gedachten?
  • Ben je er nog niet achter wat het doel is van jouw leven?
  • Ervaar je te veel spanning en stress in het dagelijks leven?
  • Ervaar je problemen in je relatie?

Als je jezelf herkent in bovenstaande vragen, dan is coaching in het bewustzijn iets voor jou. Ook wanneer je afweermechanismen voor angsten hebt en veel spanning in het dagelijks leven ervaart. Of wanneer je last hebt van slaapproblemen, biedt onze coaching een passende oplossing.

Welke lessen kun je bij ons volgen?

De lessen om je bewustzijn te verbeteren, kunnen individueel of in een groep gevolgd worden, zowel privé als zakelijk. Je kunt jezelf of je groep inschrijven voor:

koppel bij zonsondergang

Maak een afspraak voor een coaching sessie

Wil je weer in balans en in je kracht komen? Coaching van je bewustzijn helpt je daarbij. Maak een afspraak bij onze praktijk voor natuurgeneeskunde en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Bel naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar info@praktijkzielsgeluk.nl.

Praktijk Zielsgeluk