Medische laboratorium onderzoeken

METEN IS WETEN:

begeleiding door een gespecialiseerd team: natuurgeneeskundigen, orthomoleculair- en darmtherapeut, celgezondheid specialist, psychotherapeuten, massage therapeut (samenwerking met (top)sportcoach, bewegings- en fysiotherapeut)
 
– GEZONDHEID – VITAAL – STERK – BALANS – ENERGIE –

Ter ondersteuning van een diagnose of voor preventief onderzoek bieden wij diverse mogelijkheden voor laboratoriumonderzoek.
Wij werken samen met diverse onafhankelijke medische en betrouwbare laboratoria in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten.

Aan de hand van uw klachten en/of wensen, wordt met u besproken welk onderzoek u de meeste inzichten zal geven en hoe wij met deze inzichten u zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden:
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: voor een duidelijk beeld te krijgen van de Celgezondheid, inzichten over immuunsysteem, spijsverteringsenzymen, gasstofwisseling van de cellen, vetzuurstofwisseling, verzuring, of vitamine opgenomen kunnen worden de cel).
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: onderzoek naar voedingstekorten of te veel aan bepaalde essentiële voedingstoffen (vitaminen en/of mineralen) in bloed door middel van een vingerprik.
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: stressbestendigheid (zenuwstelsel): onderzoek om inzichten te krijgen over mentale overbelasting, darm-brein-as werking, voeding voor het brein.
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: hormonale gezondheid.

– Haaronderzoek: voor het vaststellen van een zware metalenbelasting (o.a. kwik, lood en koper of een tekort aan mineralen (o.a. magnesium, zink en selenium).
– Ontlastingsonderzoek bij darmklachten (o.a. darmflora, ontstekingen, gisten/schimmels als candida en parasieten, alvleesklierwerking, galzuren).
– Ontlastingsonderzoek status van de darm (o.a. vertering koolhydraten, vetten en eiwitten, plotselinge gewichtsreductie, bacteriële overgroei, lekkende darm/leaking gut).
– Histamine test – ontlastingsonderzoek op histamine: Heb je last van allergische klachten, hooikoorts, jeuk en eczeem dan eens aan een histamine test.
– Ontlastingsonderzoek op glutenintolerantie: inzichtelijk maken van ontstekingsmarkers, werking immuunsysteem lekkende darm syndroom.

Bespreken van de uitslag van het laboratoriumonderzoek- vervolgconsult : 

In de praktijk of via online zoom:
Het vervolgconsult wordt meestal na 2,5 tot 3,5 weken na het eerste consult gepland. Met u wordt de voortgang van de behandeling geëvalueerd en eventuele laboratoriumonderzoeken besproken. Het behandelplan wordt aan de hand hiervan aangepast of ongewijzigd voortgezet. Het vervolgconsult duurt meestal een halfuur.

Ervaringen

De mindfulness cursus heeft mij geleerd om meer in het moment te leven en beter om te gaan met Stress en spanning. Omar

Het is fijn om tijdens de mindfulness avonden samen met gelijk gestemde te mediteren. Bob creëert een warme gezellige sfeer. Karin

Natasja legt de informatie in de Webinar in makkelijke taal uit. Ze laat duidelijke plaatjes zien. Na haar uitleg begreep ik waarom mijn huid en blaasklachten steeds weer terugkwamen. Denise

Door de presentatie werd ik weer gemotiveerd. Ze legt alles goed uit. Ze gaf adviezen waar ik snel voelbare en zichtbare resultaten door kreeg. Lennie

Na meer dan 10 jaar lange zoektocht heeft Natasja me geholpen met de kern waar mijn klachten vandaan komen. Ik ben nu bewust wat ik nodig heb. Irma

Tijdens de presentatie werd mij duidelijk waarom ik snel moe en overprikkeld was. Bob heeft mij geleerd om beter mijn grenzen aan te geven. Mark

De klankavonden geven mij rust en ontspanning voor langere tijd. Marjanne

Klankavonden geven mij een gevoel als of ik op vakantie ben geweest. Ik doe volgende keer weer mee. Dank je wel Gijs

Door haar presentatie snap ik waarom ik, na vele therapeut adviezen, nog steeds niet volledig was hersteld. Sonja

Praktijk Zielsgeluk