Medische laboratorium onderzoeken

METEN IS WETEN:

begeleiding door een gespecialiseerd team: natuurgeneeskundigen, orthomoleculair- en darmtherapeut, celgezondheid specialist, psychotherapeuten, massage therapeut (samenwerking met (top)sportcoach, bewegings- en fysiotherapeut)
 
– GEZONDHEID – VITAAL – STERK – BALANS – ENERGIE –

Ter ondersteuning van een diagnose of voor preventief onderzoek bieden wij diverse mogelijkheden voor laboratoriumonderzoek.
Wij werken samen met diverse onafhankelijke medische en betrouwbare laboratoria in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten.

Aan de hand van uw klachten en/of wensen, wordt met u besproken welk onderzoek u de meeste inzichten zal geven en hoe wij met deze inzichten u zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden:
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: voor een duidelijk beeld te krijgen van de Celgezondheid, inzichten over immuunsysteem, spijsverteringsenzymen, gasstofwisseling van de cellen, vetzuurstofwisseling, verzuring, of vitamine opgenomen kunnen worden de cel).
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: onderzoek naar voedingstekorten of te veel aan bepaalde essentiële voedingstoffen (vitaminen en/of mineralen) in bloed door middel van een vingerprik.
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: stressbestendigheid (zenuwstelsel): onderzoek om inzichten te krijgen over mentale overbelasting, darm-brein-as werking, voeding voor het brein.
– Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: hormonale gezondheid.

– Haaronderzoek: voor het vaststellen van een zware metalenbelasting (o.a. kwik, lood en koper of een tekort aan mineralen (o.a. magnesium, zink en selenium).
– Ontlastingsonderzoek bij darmklachten (o.a. darmflora, ontstekingen, gisten/schimmels als candida en parasieten, alvleesklierwerking, galzuren).
– Ontlastingsonderzoek status van de darm (o.a. vertering koolhydraten, vetten en eiwitten, plotselinge gewichtsreductie, bacteriële overgroei, lekkende darm/leaking gut).
– Histamine test – ontlastingsonderzoek op histamine: Heb je last van allergische klachten, hooikoorts, jeuk en eczeem dan eens aan een histamine test.
– Ontlastingsonderzoek op glutenintolerantie: inzichtelijk maken van ontstekingsmarkers, werking immuunsysteem lekkende darm syndroom.

Bespreken van de uitslag van het laboratoriumonderzoek- vervolgconsult : 

In de praktijk of via online zoom:
Het vervolgconsult wordt meestal na 2,5 tot 3,5 weken na het eerste consult gepland. Met u wordt de voortgang van de behandeling geëvalueerd en eventuele laboratoriumonderzoeken besproken. Het behandelplan wordt aan de hand hiervan aangepast of ongewijzigd voortgezet. Het vervolgconsult duurt meestal een halfuur.