Immuunsysteem versterken van je kind

Behandelplan op maat

Persoonlijke aanpak

Fysieke en psychische sessies

Wil je met behulp van gerichte begeleiding het immuunsysteem versterken van je kind? Ontdek dan wat de therapeuten van Praktijk Zielsgeluk in Purmerend voor je kind kunnen betekenen. Met begeleiding op maat zorgen we ervoor dat je kind zich energieker, fitter en sterker gaat voelen en een betere weerstand opbouwt.

Hoe we met de juiste begeleiding het immuunsysteem helpen versterken van je kind

In onze praktijk begeleiden we je kind op verschillende manieren om zo het immuunsysteem te helpen versterken. Als specialisten in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde bieden we bijvoorbeeld begeleiding op het gebied van voeding, slaap en beweging aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstel van slaapproblemen of het adviseren van een gezond dieet. Soms kunnen ook psychische klachten ten grondslag liggen aan een verzwakt immuunsysteem. Indien dit het geval is, kunnen we ook psychische begeleiding bieden. Met een traject op maat zorgen we ervoor dat je kind beter en sterker in zijn of haar vel gaat zitten.

Immuunsysteem van volwassenen versterken

We bieden niet enkel begeleiding aan voor een kind: ook volwassenen kunnen begeleid worden in het versterken van het immuunsysteem. In sommige gevallen kan een specifieke fysieke klacht als vermoeidheid de oorzaak zijn van een verzwakt immuunsysteem. Denk bijvoorbeeld ook aan darmklachten of een recidiverende blaasontsteking. Je kunt hiervoor bij ons terecht voor therapie op maat. Heb je last van chronische pijnen? Dan kan medische lichttherapie je helpen. Deze behandeling stimuleert herstel vanuit het eigen lichaam door stamcellen zelf weer opnieuw aan te maken. Medische lichttherapie kun je zelf thuis toepassen. Vraag hierover gerust meer informatie bij ons aan.

Vragen over hoe het immuunsysteem van een kind te versterken?

Maak snel een afspraak voor een intakegesprek

Wil je het immuunsysteem van je kind of van jouzelf versterken met behulp van gerichte begeleiding? We stemmen de begeleiding af op de persoon en situatie. Vraag vrijblijvend een intakegesprek of meer informatie bij ons aan door te bellen naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob). Het is ook mogelijk om per e-mail contact op te nemen door het contactformulier in te vullen.

Praktijk Zielsgeluk