SOLK en psychosomatische therapie in Purmerend

SOLK – ONVERKLAARBARE PIJN – ONVERKLAARBARE KLACHTEN – PSYCHOSOMATISCHE KLACHTEN

SOLK staat voor Somatisch Onverklaarbare/Onvoldoende verklarende Lichamelijke Klachten (Binnen de integratieve geneeskunde wordt nu ook gesproken van Aanhoudende Lichamelijke Klachten ALK): een probleem waarvoor je terechtkunt in onze praktijk in Purmerend. Je volgt een Helende Reis in de vorm van psychosomatische therapie. De Helende Reis is een helpende reis waarbij je innerlijke inzichten krijgt. Door helend te reizen leidt je wijze innerlijke zelf je door jouw lichaam, met als doel inzichten te krijgen en om herstel te bevorderen. Ontdek hoe we SOLK bij jou kunnen aanpakken.

SOLK en de Helende Reis

De Helende Reis is een belangrijk onderdeel bij de aanpak van SOLK. Het is een bijzonder krachtige manier om negatieve, belemmerende en/of ziekmakende informatie uit de cellen te verwijderen door middel van hypnotherapie. Deze informatie is meestal onbewust aanwezig, maar bepaalt wel ons hele leven met de bijbehorende conflicten, verstoringen en frustraties. In onze praktijk pakken we SOLK aan door samen moeiteloos, laag voor laag, steeds dieper in het bewustzijn te verzinken. Net zolang tot we de kern, de essentie van het bewustzijn, bereikt hebben. Daarna vindt er een allesomvattend vergevingsproces plaats en zijn de cellen bevrijd van negatieve ballast. Deze bevrijding voelt geweldig en brengt meteen al een holistisch genezingsproces op gang! Nogmaals, het gaat vanzelf en je hoeft er niets voor te kunnen of te doen. Het werkt in principe bij iedereen.

Wat is het effect van een Helende Reis?

Het effect van een Helende Reis is heling op het diepste niveau, op cellulair niveau en in de kern van het bewustzijn. Dit is het doel waar we bij de aanpak van SOLK naartoe werken.

Voor wie is de Helende Reis geschikt?

De Helende Reis is een mooi instrument om de meest uiteenlopende onbegrepen klachten, ziekten en innerlijke conflicten radicaal en in een kort tijdsbestek op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Ook voor verwerkingsproblemen na scheiding en verlies van dierbaren, overspannenheid, leer- en concentratiestoornissen, emotionele en/of seksuele remmingen, langdurige pijnklachten, ‘M.E.’ en vele andere klachten of ziekten biedt de Helende Reis een oplossing. Kortom: alles wat onder SOLK valt, kunnen we door middel van een Helende Reis aanpakken.

NLP – Neurolinguïstisch programmeren

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een van de onderdelen van onze psychosomatische therapie. Bij NLP gaat het om de bewustwording hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en de reactie daarop. Door de bewustwording is het mogelijk om beperkende patronen te veranderen.

Neuro: Het zenuwstelsel verwerkt ervaringen via vijf zintuigen: Gezichtsvermogen, Gehoor, Tast, Reuk en Smaak

Linguïstisch: Interne representaties (voorstellingen) worden gecodeerd, geordend en krijgen betekenis door: beelden (visueel), geluiden (auditief), gevoelens (kinesthetisch), geuren (olfactorisch), smaken (gustatorisch), taal (auditief digitaal)

Programmeren: het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

Een belangrijk onderdeel van NLP is ook communicatie.

De Helende Reis bij kinderen

De Helende Reis is ook buitengewoon geschikt voor kinderen en volwassenen met gedragsstoornissen en opvoedkundige problemen. En verder voor iedereen die meer plezier en vreugde wil ervaren in het leven!

Wil jij ook jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten loslaten en
positieve gevoelens terughalen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Vraag meer informatie bij ons aan

Als je al tijden worstelt met SOLK, dan kan psychosomatische therapie je helpen. Bij chronische, onverklaarbare pijnklachten kan onze medische lichttherapie ook een oplossing zijn. Deze therapie is gericht op het zelfhelend vermogen van het lichaam en stimuleert de aanmaak van stamcellen. Als je vragen hebt over therapieën voor SOLK of een van onze andere therapieën, neem je contact op met ons op via het contactformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar via 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob).

Ervaringen

De mindfulness cursus heeft mij geleerd om meer in het moment te leven en beter om te gaan met Stress en spanning. Omar

Het is fijn om tijdens de mindfulness avonden samen met gelijk gestemde te mediteren. Bob creëert een warme gezellige sfeer. Karin

Natasja legt de informatie in de Webinar in makkelijke taal uit. Ze laat duidelijke plaatjes zien. Na haar uitleg begreep ik waarom mijn huid en blaasklachten steeds weer terugkwamen. Denise

Door de presentatie werd ik weer gemotiveerd. Ze legt alles goed uit. Ze gaf adviezen waar ik snel voelbare en zichtbare resultaten door kreeg. Lennie

Na meer dan 10 jaar lange zoektocht heeft Natasja me geholpen met de kern waar mijn klachten vandaan komen. Ik ben nu bewust wat ik nodig heb. Irma

Tijdens de presentatie werd mij duidelijk waarom ik snel moe en overprikkeld was. Bob heeft mij geleerd om beter mijn grenzen aan te geven. Mark

De klankavonden geven mij rust en ontspanning voor langere tijd. Marjanne

Klankavonden geven mij een gevoel als of ik op vakantie ben geweest. Ik doe volgende keer weer mee. Dank je wel Gijs

Door haar presentatie snap ik waarom ik, na vele therapeut adviezen, nog steeds niet volledig was hersteld. Sonja

Praktijk Zielsgeluk