Rouw-, verliesverwerking

Iedereen heeft zijn eigen rouwproces.
Voor de duur van rouw staat geen bepaalde tijd.
Belangrijk is de tijd te nemen die voor jou goed voelt.

Mocht je op een gegeven moment voelen dat je er in vast zit en meer steun en hulp nodig hebt aarzel dan niet om die dan ook te zoeken.

Het verlies van een dierbare en/of geliefde is zwaar voor iedereen. Jammergenoeg worden we er allemaal mee geconfronteerd. Rouwen is iets dat bij het leven hoort en we zijn allemaal ervaringsdeskundigen op onze eigen manier. Ondanks dat kan het als het zover is heel erg moeilijk en pijnlijk zijn om hier mee om te gaan.

Naast verlies van een partner, kind, broer of zus, vriend of vriendin, kunnen we nog andere verliezen ervaren die pijn, verdriet, angst of boosheid teweeg brengen. Zoals verlies van werk of gezondheid. Of je realiseren dat een droom nooit uit zal komen, bijvoorbeeld het verlangen naar moederschap, of een verlangen naar carriƩre die niet van de grond kan komen.

Dit kan gevolgen hebben voor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en levenskracht.

Ook bij deze verliezen verdwijnt de zin van het leven en kan het veel moeite kosten een nieuwe betekenis in het leven te vinden.

Verliesbegeleiding kan een hulpmiddel zijn om je leven weer op de rails te krijgen.

De begeleiding is erop gericht je te helpen je verlies zodanig te verwerken, dat je deze ervaring kunt integreren in je leven en je weer verder kunt met zelfvertrouwen,eigenwaare en levenskracht.

Wil jij ook jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten loslaten en
positieve gevoelens terughalen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiƫren