Versterken van je immuunsysteem

Behandelplan op maat

Persoonlijke aanpak

Fysieke en psychische sessies

Wil je graag professionele begeleiding krijgen bij het versterken van je immuunsysteem? Dan ben je bij Praktijk Zielsgeluk in Purmerend op de juiste plek. Als specialist in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde bieden we een persoonlijk en intensief plan om jouw immuunsysteem te versterken. Je gaat je hierdoor een stuk fitter en energieker voelen, nu en in de toekomst!

Het versterken van je immuunsysteem onder begeleiding van specialisten

Een sterk immuunsysteem ontwikkel je door met verschillende factoren rekening te houden, waaronder voeding, slaap en beweging. In onze praktijk in Purmerend ontvang je adviezen van specialisten die afgestemd zijn op jou als persoon. We kijken daarbij ook of je wellicht bepaalde vitaminen en mineralen nodig hebt om tekorten aan te vullen. Een afspraak bij ons is bijvoorbeeld sterk aan te raden als je merkt dat je weinig energie hebt of regelmatig kwaaltjes hebt. Ook wanneer je energie wilt opbouwen na een depressie begeleiden we je graag; na een dergelijke intensieve periode kan je immuunsysteem immers behoorlijk verzwakt zijn.

Maak een afspraak: je bent van harte welkom

Het versterken van je immuunsysteem is een waardevolle investering in je fysieke en indirect ook mentale gezondheid. Van een sterk immuunsysteem heb je dag in, dag uit profijt! Wil je een afspraak met ons maken voor jou of je kind of meer informatie over hoe we jou kunnen helpen? Bel dan gerust naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com. Kijk ook eens naar de verschillende fysieke therapie├źn die wij aanbieden.