Coaching en cognitieve gedragstherapie

Onze passie is om mensen van alle leeftijden te ondersteunen in hun proces om bewust te worden van oude beperkende patronen, zodat deze positief veranderd kunnen worden door gesprekken en oefeningen.

Gezond zijn – Oude patronen loslaten – (Zelf) vertrouwen –  Jezelf mogen zijn – Meer energie

Leefstijlcoaching

Juist in deze tijd waarin we leven, worden mensen steeds meer bewust hoe belangrijk leefstijl is. In onze praktijk kunnen wij jou op verschillende manieren ondersteunen in preventie en herstel.
Waar wij je bij kunnen ondersteunen is altijd aangepast op wat je nodig hebt en binnen jouw mogelijkheden:

 • Voedingsadviezen, afvallen
 • Gezondheidscheck door middel van verschillende testen
 • Orthomoleculaire adviezen
 • Omgaan met stress en spanning
 • Sport en bewegingsadviezen
 • Meer energie
 • Meer (Zelf) vertrouwen
 • Kracht en Balans

Ga jij vandaag nog aan de slag maak een afspraak voor een kennismaking.

 

Kindercoaching – therapie

Bij deze therapievorm wordt er samen met het kind naar oplossingen en hulpbronnen gezocht, die het kind helpen gelukkiger te functioneren in het dagelijkse leven. Er wordt bij deze therapievorm binnen een veilige omgeving, met veel positieve aandacht, aan bewustwording en bekrachtigingen gewerkt.

Als je kind vastloopt op sociaal gebied of op emotioneel gebied, kunnen wij ondersteuning bieden. De ontwikkeling van je kind kan stagneren door veel verschillende oorzaken, zoals een ingrijpende gebeurtenis, of meerdere kleinere gebeurtenissen die impact hebben op het kind, stressprikkels of gevoelens vanuit de leefomgeving waar het kind lastig mee om kan gaan.

Ouders/verzorgers willen dat het goed gaat met hun kind en het doet ook veel pijn als ze hun kind zien lijden. Niet altijd kan je als ouders/verzorgers verder helpen, dan kan professionele hulp het kind en de ouders hierbij ondersteunen. Het is fijn om handvatten te krijgen. Het is belangrijk om deskundige hulp in de schakelen, zodat de problemen niet verergeren. Met behulp van kindertherapie, door middel van inspelen op de fantasie en het onbewuste van het kind (werken met hulpbronnen), kan gestagneerde ontwikkeling weer op gang worden gebracht.

Het doel is dat je kind weer vertrouwen krijgt in zichzelf, een positief zelfbeeld opbouwt, zodat hij/zij zich verder gezond kan ontwikkelen. Je kind wordt sterker en leert dat hij/zij mag zijn wie hij/zij is. Uniek met prachtige eigenschappen die passen bij hem/haar.

Wat levert het op?

 • Een kind met zelfvertrouwen,
 • Een kind dat zichzelf is en mag zijn,
 • Betere relaties tussen ouder en kind,
 • Een gelukkiger kind, die zich vrij durft en kan ontwikkelen.

Kom samen met je kind langs voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen

Onze dochter M. hing vaak de clown uit om lief gevonden te worden en had angst voor harde geluiden en was bang om fouten te maken. Natasja heeft tijdens een aantal behandelingen met onze dochter over allerlei onderwerpen gehad. Na de eerste twee behandelingen kwam er veel vermoeidheid bij onze dochter los. Haar angst en het gedrag om door iedereen leuk gevonden te worden was er niet meer. Met als resulaat dat ze meer ontspannen is, dat ze fouten maken niet erg vindt en dat ze blij en zorgeloos in het leven staat.

Onze zoon van 6 wilde nog steeds elke nacht tussen ons in slapen. Hierdoor kregen wij, als ouders regelmatig onenigheid. Hij ging altijd eerst slapen in zijn eigen bed en in de nacht kroop hij tussen ons in. Ergens logeren was voor hem een drama. Al snel kon hij de hele nacht doorslapen in zijn eigen bed. Ook slaapt hij nu bij opa en oma. Hij is enorm trots op zichzelf en wij op onze zoon.

Meisje van 8 jaar had regelmatig overdag plas ongelukjes en elke nacht had ze een plaswekker om haar te helpen met zindelijkheidstraining. Ondank de plaswekker hield ze bijna elke nacht ongelukjes en was ze erg verdrietig dat ook overdag regelmatig het niet lukte om droog te blijven. Door de combinatie van een aantal voetreflex- en klanktherapie behandelingen en kindercoaching is het onze dochter gelukt overdag helemaal droog te blijven. Ze kreeg steeds meer zelfvertrouwen en de nachten zijn inmiddels ook helemaal droog.

Onze dochter van 7 jaar vond het lastig om afscheid te nemen. Ook  als ze naar school ging, was ze elke ochtend eerst verdrietig. Na tien minuten was haar verdriet over en kon ze meedoen met de klas.  Door de behandelingen bij Natasja is dit patroon doorbroken ze heeft nu geen last meer van verlatingsangst en kan ze makkelijker omgaan met veranderingen.

Wandelcoaching

Door te wandelen in de natuur wordt jij je bewust welke beperkende patronen jij hebt ontwikkeld, waardoor je tegen bepaalde zaken aanloopt in het dagelijks leven. Bob begeleid je in dit proces. Hij coacht en begeleid al meer dan vijftien jaar mensen in de natuur en in de praktijk.

Terwijl we samen wandelen bespreken we de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen.

Heb jij het gevoel dat je vast loopt, heb je levensvragen of wil jij iets anders bespreken maak een afspraak en ervaar wat de natuur jou wil vertellen.

Ervaringen

Ik liep vast in het dagelijks leven. Door de vragen, die Bob stelde en de spiegel, die de natuur mij gaf, werd ik bewust van bepaalde patronen. Ik ga hier de komende tijd aan werken. Frank

De hectiek in het dagelijks leven wordt mij vaak te veel. Ik vind het moeilijk tot rust te komen en pieker veel. Door het wandelen in de natuur en de verschillende oefeningen heb ik rust en ruimte ervaren. Ik ga vaker de natuur in. Dank je Bob voor deze inzichten. Ellen

Ik kon voor het eerst mijn verhaal vertellen. Dit gaf mij gevoel van gezien en gehoord worden.
Ik ervaarde een opluchting in mijn hele lichaam. Wat een heerlijk gevoel. Lieke

Vroeger als kind kwam ik vaak in de natuur. Door coaching in de natuur heb ik weer ervaren, dat ik dit nodig heb om met de vele prikkels, die ik ervaar in het dagelijks leven om te kunnen gaan. Claudia

Heb jij vragen of wil je een afspraak maken?

Praktijk Zielsgeluk