Relatietherapie in Purmerend

Bij relatietherapie bij Gezond Zijn Centrum Praktijk Zielsgeluk in Purmerend werk je samen aan jullie relatie en willen jullie de verbinding herstellen. Lopen jullie vast in de relatie? Ontstaat er regelmatig een conflict? Loopt de communicatie tussen jullie beiden niet goed? Ontbreekt de verbinding of intimiteit, die er vroeger wel was? Of zijn jullie uit elkaar gegroeid? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek om jullie oude patronen te doorbreken en samen te werken naar een nieuwe balans in jullie relatie.

Ontspanning – Balans – Levensvreugde – (Zelf)vertrouwen

Wanneer relatietherapie in onze praktijk in Purmerend zinvol is

In iedere relatie kunnen irritaties, spanningen, misverstanden en onenigheden voorkomen. Dit is normaal en hoeft niet te wijzen op een ongezonde of mislukte relatie. Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen aanlopen waar zij zelf niet meer weten uit te komen, kan er een vicieuze cirkel ontstaan. Op zo’n moment kan relatietherapie in onze praktijk in Purmerend uitkomst bieden. Relatietherapie is zeker niet (alleen) bedoeld als laatste strohalm; het kan juist heel goed dienen als middel tot verdieping van een relatie!

Willen jullie inzichten krijgen, meer verdieping en balans in jullie relatie.
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Maak samen of individueel een afspraak

Relatietherapie bij onze praktijk in Purmerend biedt ieder en jullie samen (nieuwe) mogelijkheden om anders naar jezelf, elkaar en je relatie te kijken. De therapie is geschikt voor koppels en individuele partners die zich in diverse relatieprobleemgebieden herkennen. Als je interesse of vragen hebt, kun je bellen naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar info@praktijkzielsgeluk.nl. Wellicht is een van onze andere psychotherapieën of cursussen ook interessant voor jou of je partner, zoals therapie voor hooggevoeligheid of coaching in bewustzijn. Vraag hierover gerust meer informatie bij ons aan.