HSP (Hooggevoeligheid)

De integraal psychosociaal therapeuten, bieden volwassenen en kinderen hulp bij hooggevoeligheid en/of het herstellen van balans.

Effectieve hulp bij hooggevoeligheid door een ervaren therapeut

Ondanks dat ieder persoon uniek is en zijn of haar eigen weg naar balans mag vinden, werkt het vaak ondersteunend om hulp van een therapeut te ontvangen bij hooggevoeligheid. Zo verwerf je inzicht op verschillende vlakken en krijg je tips en begeleiding in je zoektocht naar en het behouden van balans. Naast gesprekken met de therapeut blijken de MIR-methode, reflexologie en klanktherapie ook een goede werking hebben bij hooggevoeligheid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

In de consulten staat de cliënt(e) centraal met de hulpvraag. Behalve het bieden van een luisterend oor en het delen van ervaringen, zullen ook zaken worden besproken als het (h)erkennen van de fijngevoeligheid. Ook onderwerpen als het vinden en behouden van een juiste balans en energie, de juiste voeding, het behandelen van je eigen chakra’s, de juiste ademhaling en het schoonmaken van je eigen aura komen voorbij. De heling en begeleiding zijn complementair of aanvullend aan andere vormen van therapie en reguliere zorg. Hulp bij hooggevoeligheid door een therapeut kan naast andere behandelingen en medicatie plaatsvinden.

De positieve verandering is al tijdens het consult voel- of merkbaar.

Andere psychosociale therapeutische steun bij onze praktijk in Purmerend

Naast hulp bij hooggevoeligheid kun je in onze praktijk terecht voor hulp bij andere emotionele en mentale klachten. Je schakelt ons bijvoorbeeld ook in voor:

Wil jij ook jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten loslaten en
positieve gevoelens terughalen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Maak direct een afspraak of vraag meer informatie aan

In onze praktijk in Purmerend ontvang je hulp op maat bij hooggevoeligheid van een ervaren therapeut. De behandelingen zijn helemaal gericht op jou als persoon en jouw situatie. Je zult merken dat er een ongedwongen, fijne sfeer hangt in de praktijk en tijdens de behandelingen. Wil je direct een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel dan naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com. Lees ook eens meer over de therapeuten.