Herstel van slaapproblemen

Behandelplan op maat

Persoonlijke aanpak

Fysieke en psychische sessies

Nachtrust – Ontspanning – Stilte – Uitgerust – Diepe slaap

Bij Praktijk Zielsgeluk in Purmerend helpen we graag bij het herstel van je slaapproblemen door middel van professionele begeleiding. Ons aanbod aan begeleidingsvormen, behandelingen en benaderingen om mensen te helpen bij herstel van hun slaapproblemen is erg groot. Ontdek welke begeleiding bij jou past  om je  slaapkwaliteit te verbeteren en bevordering herstel van je algehele welbevinden.

Begeleiding bij het herstel van slaapproblemen

Er zijn verschillende oorzaken waardoor slaapproblemen kunnen ontstaan. Veel voorkomende oorzaken zijn stress, angst, een burn-out of een depressie. Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak is om te kunnen werken aan het herstel van je slaapproblemen. Vind je het moeilijk om angsten los te laten of heb je in het verleden iets meegemaakt wat impact heeft op je emotionele welbevinden? In onze praktijk helpen we je graag om de reden van je slaapproblemen te achterhalen. Aan de hand hiervan gaan we op zoek naar een passende behandeling, zodat je je snel weer energiek voelt.

Ervaringen

‘’Door de mindfulnesstraining bij Praktijk Zielsgeluk heb ik geen last meer van malende gedachten en kan ik mij makkelijker ontspannen.’’ – Rob

‘’Ik was altijd wakker rond 2 uur ’s nachts wakker. Ik had veel vermoeidheid en spijsverteringsproblemen. Natasja vertelde mij over de Chinese meridiaan klok dat dit te maken had met de levermeridiaan. Zij heeft mij specifieke oefeningen en supplementen gegeven. Slaap nu veel beter door.’’ – Alex

‘’Door mijn depressie had ik het dag nacht ritme omgedraaid. Ook had ik totaal geen structuur meer in mijn dag. Door de mindfulnesstraining bij Bob en specifieke oefeningen heb ik weer structuur in mijn dag en mag ik de antidepressiva in overleg met mijn huisarts afbouwen.’’ – Linda

‘’Door een trauma durfde ik niet meer alleen te slapen. Door een behandeling met EMDR en Bevrijd Jezelf therapie voel ik mij veel meer ontspannen.’’ – Angelique

Vragen over hoe te herstellen van slaapproblemen?

Los je slaapproblemen op met onze ondersteuning

Als psychosociaal therapeuten hebben we ruime ervaring in het herstel en behandelen van slaapproblemen. We staan klaar om je professionele begeleiding te geven en te ondersteunen waar nodig. Herstel van je vermoeidheid en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of bel ons via 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob).

Praktijk Zielsgeluk