Mindfulness in Purmerend

Wil je mindfulness volgen in Purmerend? Bij Praktijk Zielsgeluk, een praktijk in het centrum van Purmerend, bieden we verschillende trainingen in mindfulness aan. Mindfulness is een training om te leren met aandacht in het moment te leven zonder te oordelen of te veroordelen, maar accepteren wat je met je zintuigen ervaart: voelt, hoort, denkt en proeft. Het helpt je rustiger te worden en bewuster te leven.

De mindfulness cursussen

Mindfulness is dus een vaardigheid die je kunt trainen. Je oefent dat je, door bewust met je aandacht om te gaan, telkens kunt terugschakelen naar het hier en nu. Daarbij neem je afstand van allerlei belastende gedachtes. Je maakt selecties en kiest of een gedachte belangrijk is, in plaats van automatisch en direct te reageren. Je kunt beter je grenzen bewaken. Onze cursus kan helpen bij het verminderen van stress, het herstel van slaapproblemen en het vergroten van de emotionele veerkracht. Het kan bovendien zelfs een depressie en andere psychische klachten voorkomen.

Beginnerscursus Mindfulness & Meditatie

Start maandagavond 27-05 met de avondcursus om 19.30 uur Locatie praktijk Purmerend.

De cursus bestaat uit 6 avonden.

De vervolgdata zijn 03-06, 10-06, 17-06, 24-06 en 01-07.

Bijdrage: € 199,-

 

 

Gevorderde cursus Mindfulness & Meditatie

Start na de beginnerscursus.

De gevorderde cursus bestaat uit vier avonden van ca. 1 1/2 uur 19.30 uur tot ca. 21.00 uur.

Woensdagavond start na de beginnerscursus

De cursusbijdrage is € 179,- inclusief uitwerking.

Locatie: Praktijk Zielsgeluk Weerwal 18 Purmerend.

Waar helpt een cursus mindfulness bij?

Heb jij ook behoefte aan momenten van stilte en rust in deze tijd waar alles steeds sneller gaat en er meer van ons wordt gevraagd?

  • Wil jij minder stress/ spanning ervaren en beter leren omgaan met malende gedachten?
  • Heb jij moeite met inslaap vallen of word je regelmatig ’s nachts wakker?
  • Of ben je regelmatig moe en wil je meer energie?
  • Ben je iemand die moeite heeft om jouw grenzen te stellen?
  • Wil je meer in het nu leven of ben je zoekende naar het doel van dit leven?
  • Als je woorden of zinnen herkent in bovenstaande tekst dan is deze cursus iets voor jou.

Tijdens de cursus in onze praktijk leer je verschillende meditatietechnieken, oefeningen en komen verschillende onderwerpen aanbod: ademhalingstechnieken, aarden en afschermen, bewustzijnsvormen, visualiseren, grenzen en ruimte en mantra’s. Verder krijgen de avonden vorm aan de hand van hoe de groep is samengesteld en zal ik uit eigen ervaring vertellen.

Schrijf je in voor een cursus

Wil jij ook meer in je kracht komen, in het moment leven, minder piekeren, minder stress en spanning ervaren? Schrijf je dan in voor de cursus en/of een avond. Praktijk Zielsgeluk is een praktijk voor orthomoleculaire en natuurlijke geneeskunde. Mindfulness kan op positieve wijze bijdragen aan energieherstel. Meld je direct aan voor een cursus die jou schikt. Wil je meer informatie over mindfulness ontvangen? Bel dan gerust naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob).

Ervaringen

De mindfulness cursus heeft mij geleerd om meer in het moment te leven en beter om te gaan met Stress en spanning. Omar

Het is fijn om tijdens de mindfulness avonden samen met gelijk gestemde te mediteren. Bob creëert een warme gezellige sfeer. Karin

Mijn lichaam stond altijd onder stress en spanning. Ik werkte 58 uur per week. Door de mindfulness ervaarde ik voor het eerst ontspanning in mijn lichaam en kon ik loslaten.

Bedankt Bob mijn leven is positief veranderd. Chris

 

Ik  sliep altijd slecht of lag ’s nachts te piekeren. Door de mindfulness cursus heb ik geleerd, om het piekeren los te laten en meer te ontspannen. Ik slaap nu weer door. Ellen

Praktijk Zielsgeluk