De therapeuten

 

Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek bij Gezond Zijn Centrum – Praktijk Zielsgeluk. Eerste etage tweede deur rechts.

Persoonlijk – Uniek – Oplossingsgericht – Aandacht – Empatisch – Daadkrachtig – Vitaliteit – Balans

Natasja Borsje is BCZ® register-therapeut zij heeft naast een algemene HBO medische en psychosociale scholing , psychosociale therapie, hypnotherapie en orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd.

Natasja heeft verschillende masteropleidingen gedaan, waaronder de opleiding tot darmtherapeut, Prikkelbare darm syndroom therapeut, massage therapeut, psycho oncologisch therapeut, practitioner Neuro Linguïstisch programmeren (NLP), Bevrijd Jezelf Therapie (BJT) en EMDR trauma therapie.

Daarnaast heeft zich ook gespecialiseerd in de cel gezondheid, detoxificatie, baarmoeder- en bindweefselklachten, gewichtsproblemen,  infertiliteit,  slaap- en vermoeidheidsklachten, burn-out en depressiviteit, chronische ontstekingsproblematieken, auto-immuunziekten en begeleiding van (top)sporters en mensen met kanker en aanhoudende lichamelijke klachten  (ALK voorheen SOLK).

Natasja is voedings- en orthomoleculair specialist bij klachten van darm/spijsvertering en -organen, hormonen, huid en hersenen.

Daarnaast geeft zij (na)scholingen en trainingen aan MBO- en HBO opgeleide medisch specialisten en therapeuten.

Natasja geeft adviezen voor preventieve gezondheid en herstel op emotioneel- en mentaal vlak en een grote diversiteit aan fysieke ziektebeelden waarmee positieve ervaring zijn opgedaan en voldoende onderbouwing ter beschikking is.

Tijdens het eerste consult komt dit uitgebreid aan de orde wat mogelijk is en welke begeleidingsvorm(en) bij jou, je doelen en je uitdagingen passen.

Mijn moto: ”Iedereen is uniek en kan zijn leven positief veranderen.”

In dit proces wil ik jou graag ondersteunen.

Bob Borsje  BCZ® register-therapeut bij Gezond Zijn Centrum Praktijk Zielsgeluk. Hij heeft een HBO medische en psychosociale scholing gedaan en daarnaast een vier jarige HBO opleiding integraal psychosociaal- en hypnotherapie bij het instituut Hypnos (Deze opleiding is volgens de Plato normen van CPION, die vanaf 1 januari 2017 verplicht is i.v.m. de vergoeding via de zorgverzekeraars).

Daarnaast heeft Bob verschillende masteropleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Body Mind Release therapeut, Klanktherapeut, Leefstijlcoach, practioner Neuro Linguïstisch programmeren (NLP), Bevrijd Jezelf Therapie (BJT) en EMDR trauma therapie.

Bob is ook mindfulness en meditatie leraar. Als mindfulness- en meditatie leraar geef ik individuele begeleiding en cursussen aan groepen. Hij geeft aan studenten mindfulness les en coacht en begeleid therapeuten en geeft mindfulness avonden.

Hij ondersteunt en begeleid mensen om hun leven positief te veranderen. Hij combineert reguliere kijk op gezondheid met zorg en begeleiding vanuit een holistische en natuurgeneeskundige geneeswijze.

Ervaar je angst, beperken je emoties je dagelijks leven, wil je dingen veranderen of inzichten in iets waar je mee loopt, heb je vragen over emotionele, mentale issues, kom je er even zelf niet meer uit en wil je ondersteuning? Of heb je lichamelijke gezondheidsproblemen of zit je midden in een burn-out of depressie?

Neem gerust contact op met Bob voor een kennismakingsgesprek. Bel of whatsapp naar 06-19729253 of e-mail naar bobpraktijkzielsgeluk@gmail.com

Ivana Borsje – IN FLOW IVANA

BODY & MIND – IN BEWEGING – GEZONDHEID – PLEZIER – ONTSPANNING – KRACHT – BALANS – FLEXIBILITEIT – CREATIE

Ivana is een RYT 500 Hour gecertificeerde Multi-Style yogalerares via Yoga Alliance.
Ze is een enthousiaste docente en begeleider en ze geeft les aan alle leeftijden en niveau’s.
Ze begeleid je om je beweging- & gezondheidsdoelen te behalen en je volledige potentie te kunnen benutten en uitdagingen aan te kunnen gaan.

Kom – IN FLOW met Ivana – en balanceer je lichaam en geest.
Zoals Ivana zegt: ‘Yoga is een levensgeschenk om weer bij jezelf te komen’.
Haar professionele achtergrond in Klassiek ballet, Moderne dans en theaterkunst deelt ze graag met haar studenten.
Werkervaring: Yoga, Dans, Bewegingscoach, Pilates, gezondheid- en vitaliteitscoach met gepersonaliseerde voedingsadviezen, Blessurepreventie en Klanktherapie en massages.

Begeleiding voor alle leeftijden: in Purmerend bij Praktijk Zielsgeluk, op verschillende locaties in Amsterdam en online lessen.
Sport- en dans coach – trainer – persoonlijke ontwikkeling – leefstijlcoach – revalidatiecoach – voeding- en orthomoleculair adviseur.

EEN-OP-ÉÉN BEGELEIDING EN THERAPIE & GROEPSLESSEN
Verschillende vormen Yoga lessen: Geschikt voor alle leeftijden en niveau’s.
Yogastijlen met Pranayama: Yoga lichaamsoefeningen in combinatie met beoefening van ademhalingstechnieken om de levensenergie in het lichaam te beheersen en te vergroten:
Hatha, Vinyasa, Yin yoga, Yin & sound concert

Tevens lessen in: Pilates, Dans Improvisatie, Moderne dans

Ervaringen

Ik had een traumatische bevalling meegemaakt. Na de eerste sessie kon ik al beter omgaan met de situaties in het dagelijks leven. Na de vervolgsessie heb ik geen last meer gehad van de traumatische gebeurtenissen. Dank je Natasja. Debora

Natasja heeft me geholpen om de beperkingen, waarvan ik last had, los te laten. Het heeft me heel veel ruimte gegeven, waardoor ik weer mijn leven kan leven. Sonja

Alleen praten met een hulpverlener was voor mij niet genoeg. Bij Praktijk Zielsgeluk ben ik begeleid in wat ik nodig had. Dat is het mooie van hun holistische aanpak. Mieke

Ik was al heel lang moe, zag het niet meer zitten, had geen zin meer in dingen die ik eerst leuk vond. Ik ben lichamelijk behandeld en heb begeleiding gekregen om mentaal dingen te kunnen veranderen. Het geeft me enorm gesterkt, heb weer energie en zin in de dingen die bij mij passen. Jenny

Ik had bewust gekozen voor hun brede benadering. De therapeuten hebben veel kennis vanuit hun reguliere achtergrond. Daarnaast zijn ze breed geschoold in therapievormen gericht op het lichaam en de psychen en mentale patronen. Hun begeleiding heeft mij veel gegeven. Voor mij geldt, hoe meer inzichten ik krijg over mijn lichaam en mijn onbewuste patronen, hoe meer ik regie krijg over mijn eigen lichaam en leven. Angelique

PTTS: Ik ben snel van mijn angst- en paniekaanvallen afgekomen door de begeleiding bij Bob en Natasja. Je voelt snel een algehele rust en ontspanning komen en zo kun je eenvoudiger tot jezelf en in je kracht komen. Ik kreeg ook wat opdrachten, die me in het dagelijks leven erg goed helpen.

Ik had al jaren last van buikpijn. Dit beperkte mij regelmatig in mijn dagelijkse dingen. Ik ben een aantal keer in de praktijk geweest om samen met de therapeut tot inzichten te komen en heb nu geen PDS-klachten meer. Viola

Al jarenlang had ik verschillende pijnklachten. Ik bleek deze klachten te ontwikkelen door psychische oorzaken. Bij praktijk Zielsgeluk wordt je holistisch begeleid. Ze helpen je bij wat jij nodig hebt voor bevordering van herstel, zowel lichamelijk als psychisch. Alles onder 1 dak. Ik heb dit als heel prettig ervaren en het heeft mij goed geholpen. Angela

Ik had vanaf kind al gewichtsproblemen. Veel trajecten gevolgd. Ik ben in de jaren wel afgevallen, maar nooit volledig mijn gewichtsdoel bereikt. Ik kwam bij Natasja voor mij post covid klachten. Ik heb weer mijn energie terug, ben zelfs onder het gewicht dat ik ooit heb durven dromen. Dank je wel Bob en Natasja. Monique

We probeerden al lange tijd zwanger te worden. Er waren geen medische reden om niet zwanger te kunnen worden. Door de holistische behandelingen ben ik weer hormonaal in balans gekomen en door de psychosociale begeleiding heb ik dingen kunnen loslaten. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam. Monique

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Praktijk Zielsgeluk