Bob Borsje

Mijn naam is Bob Borsje, echtgenoot van Natasja en vader van Björn en Ivana.

Naast de praktijk werk ik part-time in het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam.

Mijn moto ”Iedereen is uniek en kan zijn leven positief veranderen.” In dit proces wil ik jou graag ondersteunen.

Bob Borsje

Body Mind Release methode
Vanaf 2017 Deze therapievorm is een loslaat- en opbouw methode, waarbij jij zelfstandig en gericht ”de ballast” leert loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. De ballast die jij bij je draagt, bepaald grotendeels hoe jij voelt,  denkt, gedraagt en handelt.

Integraal psychosociaal- en hypnotherapeut
Vanaf 2016 ben ik BCZ registertherapeut na het afronden van een 4 jarige HBO opleiding integraal psychosociaal- en hypnotherapeut bij het instituut Hypnos (Deze opleiding is volgens de Plato normen van CPION, die vanaf 1 januari 2017 verplicht is i.v.m. de vergoeding via de zorgverzekeraars).

NLP – practitioner
Tijdens bovenstaande opleiding heb ik ook de opleiding tot NLP – practitioner als specialisatie gedaan.

Life-coach
In 2009 heb ik de opleiding tot LifeCoach afgerond. Het is een natuurlijke passie van mij om kinderen, volwassenen en relaties te coachen, zodat er bij hun een bewustwording, positieve verandering ontstaat en er weer balans komt in hun leven.

Klanktherapeut
Eind 2008 heb ik de opleiding Klanktherapie afgerond. Het is mooi om te zien wat klank (en de trilling hiervan) voor het lichaam kan betekenen! Ik werk hierbij met klankschalen, gongen en stemvorken. Samen met Natasja geef ik Meditatie-klankheling avonden.

Mindfulness – meditatie
Vanaf 2004 heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mij verder te verdiepen in meditatie en mindfulness, waaronder de opleiding mindfulness – meditatie coach.
Ik geef nu meer dan 10 jaar met veel enthousiasme, rust en vertrouwen de “Beginners- en gevorderde cursus Mindfulness en Meditatie”. En “thema avonden Mindfulness en meditatie”. Tevens geef ik de cursus “Meditatie coach” voor mensen die de beginners- en gevorderde cursus Mindfulness en Meditatie hebben gevolgd.

Contact:

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar 06-19729253 Bob (bobpraktijkzielsgeluk@gmail.com), 06-40806851 Natasja (natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com) of e-mailen naar de praktijk email: info@praktijkzielsgeluk.nl