Stress-consultant/ Reintegratie

Bent u op zoek naar een therapeut die u begeleidt bij uw stressgerelateerde klachten (zie *), dan kunt u bij ons terecht om inzicht te krijgen in “hoe kan ik deze stress verminderen, beter bij mezelf blijven, mijn grenzen aanvoelen en durven aangeven”, etc. 

Want hoe zou het zijn om met meer gemak en prettiger in het leven te staan? Wat kun je verwachten van de therapie of begeleiding? Allereerst is het het belangrijkste dat we jouw doel duidelijk krijgen, wat wil je bereiken.

De methode die het beste bij jou past wordt duidelijk tijdens het consult. De methode geeft jou inzicht hoe je doel kunt bereiken. Aan het eind van het consult, dus na je inzichten, krijg je praktische toepassingen en huiswerkopdrachten zodat je zo snel weer vanuit je gestelde doel kunt functioneren.

Wil je liever de diepte in, dan kunnen we via zowel gesprekstechnieken als hypnotherapie contact maken met jouw diepste wensen en pijn. De begeleiding wordt gegeven op een rustige en veilige manier, zoals het voor jou het prettigste is. Wil je liever geen hypnotherapie dan kunnen we ook zonder deze methode ver komen. De begeleiding die wordt gegeven is:

  • afgestemd op de cliënt, dus wat helpt de cliënt om zijn/haar doel te bereiken
  • doel/resultaat gericht
  • voorlichting en concreet en specifiek adviseren
  • dienstverlenend en zorgzaam
  • gericht wat er op het moment van het consult speelt/de actuele situatie
  • ruimte voor wensen en grenzen van de cliënt
  • behandelplan met betrekking tijd om inzicht te geven (in weken/maanden, dus geen jaren
  • een sessie is afgestemd op de cliënt zodat genoeg ruimte is om het inzicht te kunnen laten worden
  • een sessie varieert van 1 uur tot 2 uur (afgestemd op de cliënt, zodat cliënt genoeg ruimte heeft om volledig verhaal te vertellen en inzichten te krijgen in eigen proces)

Zakelijk: bedrijven en organisatie

Wij maken allerlei op maat gesneden trajecten. Ook zijn er trajecten die werken volgens een vast protocol (u weet dus precies wat u inkoopt, hoe lang dat duurt, wat u mag verwachten en hoeveel dat kost). Doel van beide trajecten is het werknemers (‘van tot op de werkvloer’) adequater te leren omgaan met stresssignalen. Stress ligt immers aan de basis van elke klacht en elke klacht kan bij onzorgvuldigheid leiden tot ziekte-verzuim.

Wil jij ook jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten loslaten en
positieve gevoelens terughalen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

reïntegratiebegeleiding 

Bij reïntegratiebegeleiding is het essentieel dat iemand weer gezond teruggaat naar het werk. Zo snel mogelijk kan leiden tot terugval en te lang wachten kan leiden tot een te hoge drempel voor terugkeer. De timing is heel belangrijk. Er zijn verschillende criteria voor het juiste moment en die worden in de begeleiding nauwlettend in de gaten gehouden en gestimuleerd. Het doel is te allen tijde: een gezonde en duurzame terugkeer die voor alle betrokken partijen werkt.

Spreekt de bovenstaande tekst u aan:
Dan kunt u contact opnemen met Natasja 06-40806851 of Bob 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl