Diep ontspannende klankmassage

Tijdens een klankmassage/klanktherapie behandeling worden Tibetaanse klankschalen, Kristallen klankschalen, Bioresonance stemvorken en gong(en) gebruikt. De behandeling wordt, in overleg met u, vaak gecombineerd met een korte voetreflex behandeling.

Voor deze behandeling hoeft u zich NIET uit te kleden.

Bij de klankmassage resoneert de energiestromen in uw lichaam met behulp van therapeutische klankschalen. De therapeutische klanken geven een diep ontspannende uitwerking op lichaam en geest. Spieren, zenuwen en organen krijgen een innerlijke massage en vastgezette spanningen kunnen worden losgelaten. De diepe ontspannende klankmassage brengt u weer terug naar uw oorspronkelijke zelf. De levenskracht gaat weer meer stromen.

Na de massagebehandeling

Het is aan te raden om goed te drinken (water) om de losgelaten afvalstoffen kwijt te raken en rust te nemen om de energie die je hebt ontvangen helemaal op te kunnen nemen. De trillingen werken 48 uur door in het lichaam. (48 uur na de behandeling geen alcohol drinken).
Door de behandeling kun je jezelf anders gaan voelen (meestal gevoelens van vrijheid en ruimte) en kunnen er emoties en gedachten naar boven komen, die je weer makkelijker kunt laten gaan.

Wil jij ook jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten loslaten en
positieve gevoelens terughalen. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd, rust in hoofd en lichaam wordt gecreëerd, waardoor de kwaliteit van leven verbeterd.

  • Hot stone massage, klik dan hier
  • Hot stone- en triggerpointmassage cursus, klik dan hier
  • Triggerpoint massage, klik dan hier

Als u interesse heeft of vragen, kunt u bellen naar 06-40806851, 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl